PRODUK GENERASI BERIKUTNYA

UNTUK PEMBESARAN
ZAKAR

  • EREKSI STABIL
  • ZAKAR 3-5 CM LEBIH PANJANG
  • POTENSI MENINGKAT DENGAN BANYAKNYA
HASIL DIJAMIN DALAM TEMPOH 1 BULAN
278 RM
139 RM
HASIL DIJAMIN DALAM TEMPOH 1 BULAN
03
45
60
cepatlah untuk memesan pada harga istimewa
278 RM
139 RM

Hammer of Thor - PEMBESARAN ZAKAR SECARA SELAMAT PADA SEBARANG UMUR

Kajian tentang pembesaran organ lelaki dengan bantuan Hammer of Thor telah mendedahkan bahawa pertumbuhan tersebut adalah suatu proses yang selamat secara semula jadi dan menyerupai pertumbuhan zakar semasa akil baligh. Struktur badan gegua tidak berubah, manakala dinding saluran darah juga tidak rosak.

8 cm
13 cm
12 cm
15.7 cm
18 cm
22.4 sm
7,5 cm
15 cm
22.5 sm
Selepas tiga minggu menggunakan Hammer of Thor
Panjang zakar pada peringkat awal
Mengikut ujian kami, semakin kecil zakar seorang lelaki itu sebelum menggunakan Hammer of Thor, semakin besar ia akan jadi apabila produk tersebut memasuki organ pembiakan.
KOMPONEN PENTING

Hammer of Thor - Ekstrak maca dan Tribulus terrestris

Ekstrak maca
Sel-sel akan mula berfungsi dengan lebih baik yang membawa kepada pemulihan peredaran mikro di dalam badan gegua zakar. Aliran darah yang stabil adalah keperluan asas untuk proses yang berkaitan dengan ereksi.
Tribulus terrestris
Tindakan katalitik yang dihasilkan pada tisu zakar. Dengan mempercepat tindak balas kimia antara sel dan komponen kapsul, PDMS akan memanjangkan dan membesarkan zakar setiap hari, pada masa yang sama meningkatkan fungsi ereksi.

Remedi untuk lelaki sebenar

Jadilah lebih kuat dan lebih yakin

Penggunaan harian Hammer of Thor menjamin hasil semula jadi dan menakjubkan dalam masa sebulan

Gabungan berteknologi tinggi bagi komponen semula jadi membentuk formula kapsul yang unik, yang menggalakkan pertumbuhan sel-sel zakar

Hammer of Thor

KOMUNITI DOKTOR PROFESIONAL ANTARABANGSA MENGESYORKAN

Bahan organik yang mengandungi tokoferol aktif bagi membantu pengaliran darah ke zakar. Ini membantu mengekalkan ereksi yang stabil dan mencetuskan proses penguatan berterusan di dalam serat otot.

RAJESH, 32 tahun
"

I tak pernah nak satisfy wife i sebenarnya dan dia selalu je nak complain pasal tu. Dia siap tanya i cari jalan sebab kote i terlalu kecik! I marah lah tapi i mula la cari jalan. And the best way I found was Hammer of Thor Dah 3 minggu dah, and memang kote i jadi lagi besar, and my wife pun notice! Dia siap merayu nak lagi sex!

HAKEEM, 46 tahun
"

Saya pernah beli di Itali, kemudian, saya terkejut yang saya boleh memesannya di negara kita juga. Ia produk yang sebenar - bukan janji-janji kosong. Ia sememangnya membesar, secara perlahan tetapi setidak-tidaknya ia berkesan. Saya gembira dengan hasilnya, jadi akan terus menggunakannya.

ALAN, 25 tahun
"

Makin kita berusia, kita makin enggan mempercayai sesuatu itu, tetapi kita tak taklah begitu takut untuk mencuba perkara baru seperti ini. Saya membeli 3 bungkus Hammer of Thor sekaligus. Cukup untuk menggunakannya sepanjang rawatan ini, kemudian mengukur dan memastikan sama ada ia berkesan atau tidak.SUDAH PASTINYA IA BERKESAN! Ia kini 5 cm lebih panjang dan lebih tebal juga - setebal lengan isteri saya.

RASHID, 25 tahun

KALAU TAKDE Hammer of Thor LA KAN, MEMANG MY SEXUAL LIFE BORING LAH, ALMOST TAKDE LANGSUNG. Ya lah, we all dah kahwin 8 tahun and sekarang sex dah jadi bosan buat we all. Lagi-lagi, perempuan kan nak penis yang lagi besar lepas beranak. Saya cuba Hammer of Thor to give my wife more pleasure and excitement during sex. My wife cakap, dia finally boleh rasa penis saya. Sekarang we have sex all the time. Saya order satu lagi package!

KEN, 25 tahun

Saya mengambil gambar alat saya sebelum menggunakan Hammer of Thor dan 4 minggu selepas itu. Hasilnya sudah cukup untuk menjadi bukti.

ANIL, 30 tahun
"

Saya sentiasa malu dengan saiz saya. Nak masuk tandas awam pun saya berasa malu. Ada kawan yang nasihatkan saya untuk mencuba Hammer of Thor. Dalam tempoh 34 hari, zakar saya membesar sebanyak 4.3 cm

PRODUK GENERASI BERIKUTNYA